Vogels

Topische vogels zijn actieve en gekleurde vogels die soms erg tam kunnen worden. Vooral als ze van jongs af aan met mensen in aanraking zijn geweest. Er bestaan veel verschillende soorten vogels en ze zijn er in alle maten en kleuren. Ook zijn er vogels die een prachtige zang hebben wat een lust voor het oor is . Wat u ook aanspreekt, kom bij ons informeren naar welke soort bij u past.

Goede voorlichting

Laat u goed voorlichten alvorens u een vogel aanschaft. Vogels zijn namelijk erg sociaal en hebben veel aandacht nodig. Bovendien zijn het groepsdieren en is het vaak beter om er twee of meer te houden. Vogels kunnen zowel binnenshuis als buiten gehouden worden en afhankelijk van de soort zelfs in de winter nog buiten. Hoeveel tijd kunt u besteden en welke past dan het beste bij uw omstandigheden? Bij Karman geven wij u antwoorden voor de betere keuze. Meer weten? Kom dan langs in onze winkel of neem contact op

Vogels en verzorging

Naast diverse soorten vogels hebben wij ook de benodigdheden ervoor, zoals kooien, speelgoed en/of klimattributen, voeding en bodemmateriaal. Van sepia en maagkiezel tot extra vitaminen en mineralen. Wat u ook nodig heeft voor de verzorging van vogels, bij ons bent u aan het juiste adres. 

Populaire vogelsoorten

  • Grasparkiet
  • Kanarie
  • Agapornis
  • Valk Parkiet
  • Zebravink

Onze merken voor vogels