Knaagdieren en konijnen

Knaagdieren en konijnen zijn over het algemeen erg vriendelijke huisdieren. Ze zien er aandoenlijk uit en voor kinderen zijn het goede speelkameraden. Hamsters worden over het algemeen niet heel oud, konijnen en cavia’s daarintegen leven een stuk langer. Overweegt u een knaagdier te kopen, kom dan kijken in onze winkel 

Voeding voor meer weerstand

Goede voeding en vitaminen zijn erg belangrijk voor een goede weerstand tegen ziekten. In ons assortiment vindt u vele soorten knaagdieren en konijnen voer. Knaagdieren en konijnen kunnen niet zonder de juiste vitamines daarom bieden wij voeding aan waar deze al in zitten verwerkt. Naast een complete voeding mag uw dier geen gebrek hebben aan extra ruwe vezels in de vorm van hooi, hiervan hebben wij verschillende soorten op voorraad. Vraag aan onze medewerkers welke voeding en hooi u het beste kunt kiezen voor uw huisdier.

Ruim Assortiment

Wij bieden u een ruim assortiment aan producten, van voer en snacks tot kooien, van bodembedekker tot speelgoed. Maar ook voedingsupplementen en andere middelen tegen ziekten. Wat u ook nodig heeft voor de verzorging van uw knaagdier, bij ons bent u aan het juiste adres.

Lees meer over ons assortiment accesoires 

Wist u dat

  • Een konijn geen knaagdier is?
  • Een cavia niet zonder extra vitamine C kan?
  • De tanden van een knaagdier hun hele leven doorgroeien? En het dus belangrijk is voldoende knaagmateriaal aan te bieden.
  • Een cavia een groepsdier is en een hamster juist niet?

Onze merken voor knaagdieren en konijnen