Nieuwe producten

Wij proberen ons ruime assortiment altijd te verbeteren met nieuwe gezonde lekkernijen, speciaal voer of andere producten. Dit zodat we hopelijk de wensen van u en uw huisdier zoveel mogelijk kunnen vervullen. Hieronder kunt u meer informatie lezen over onze nieuwe producten.

Dogsee Chew

De Dogsee Chew bars zijn 100% natuurlijk, glutenvrij en calciumrijk. Deze kauwsnacks zijn gemaakt van jak melk en dragen zijn daarom laag in vet en dragen bij aan het verminderen en voorkomen van tandplak en tandsteen. Dit bot is erg hard en zal door het kauwen langzaam zacht worden waardoor ze het opeten, hierdoor doen vaak goede kauwers er ook wat langer mee.

Gimcat pudding & yoghurt

GimCat pudding bestaat uit volle melk met verlaagd lactosegehalte omdat katten ziek kunnen worden van lactose. Pudding is een bijzondere lekkernij en geeft uw kat een extra portie calcium. Calcium is bijzonder belangrijk voor de botopbouw en een gezond beendergestel. Naast de pudding is er ook yoghurt voor katten een lekkere tussenmaaltijd. Het bestaat uit door melkzuurbacteriën verdikte melk en kan een positief effect voor de darmflora hebben.

Pindakaaspothouder Evie

Deze pindakaaspothouder kan niet alleen voor pindakaaspotten gebruikt worden maar ook bijvoorbeeld voor vetbollen of zelfs pinda's. De houder kan bevestigd worden zonder gereedschap! Door de klittenband die erbij zit kan hij op allerlei manieren vastgemaakt worden.

Natural Health carnivore fish & beans kat

De nieuwe smaak kattenvoer van Natural Health is fish&beans. Dit is kattenvoer van hoogwaardige kwaliteit zonder toevoegingen. Het bestaat uit 70% dierlijke ingrediënten waarvan 33% gedehydreerde haring, dit betekend dat het vocht eruit is gehaald. De combinatie van haring en rund zorgt voor hoogwaardige eiwitten (proteïnen) en een geweldige smaak. En dát vindt de kat lekker. Koolhydraten zijn nodig als brand- en bouwstof en om de vetverbranding te reguleren. In plaats van bijvoorbeeld aardappelen of rijst, hebben wij gekozen voor tuinbonen. Het voordeel van tuinbonen is dat ze een hoog gehalte voedingsvezels bevatten. Hierdoor worden de koolhydraten langzamer omgezet in opneembare suikers en blijft de bloedsuikerspiegel gelijkmatiger. Bovendien zorgt dit voor een betere conditie en minder hongergevoel.

Sanofor veendrinkstof

Sluit Menu